Новини

ПЕСЕН БЕЗ КРАЙ с Вида Пиронкова

отмяна

02 окт

Уважаеми клиенти,

На 02.10.2020 в 11:24 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ПЕСЕН БЕЗ КРАЙ с Вида Пиронкова, ВИДА АРТ ЕООД:

„Концертът "Песен без край", който беше отложен от март за 20 октомври 2020, поради пандемията с Ковид 19, отново се отлага, поради настъпващата втора вълна на световно ниво, и поради факта, че залата в Балабанова къща - Старинен Пловдив е неголямо затворено пространство, както и невъзможността на изпълнителя да пее и свири с маска в близост до ограничен брой публика.

Концертът ще се проведе хипотетично през 2021, като за него още не може да бъде фиксирана дата, съобразно по-горе изброените причини, както и неяснотата със ситуацията, свързана с Ковид 19. Молим за разбиране.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.