Новини

ПОЕТИТЕ Live 26.10.2020

съобщение от организаторите

23 окт

Уважаеми клиенти,

На 23.10.2020 в 10:20 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ПОЕТИТЕ Live, Интервюто ООД:

„Поради различни обстоятелства от Поетите Live в понеделник (26 октомври) ще отсъстват Владо Пенев, Иван Бърнев и Малин Кръстев. Към нас ще се присъедини Весела Бабинова.

Можем да разберем, ако напоследък имате притеснения да посещавате закрити пространства с повече хора, така че - до 18 часа в понеделник 26 октомври 2020 може да върнете билетите си на мястото, откъдето сте ги закупили.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 18 ч. на 26.10.2020