Новини

ПОЕТИТЕ Live 26.10.2020

промяна на начален час

24 окт

Уважаеми клиенти,

На 24.10.2020 в 18:06 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ПОЕТИТЕ Live, Интервюто ООД:

"За всички, които имат билети за Поетите Live - 26.10.20 - понеделник!

SOFIA LIVE CLUB НЕ влиза в категорията на заведенията в забрана да работят. Поетите Live в понеделник ЩЕ се състои, но с ПРОМЯНА НА НАЧАЛНИЯ ЧАС - започваме в 20 часа!

Отваряме в 19.

Добрата новина е, че Иван Бърнев (Ivan Burnev) ще бъде с нас!

И все пак, ако имате притеснения или този час не е удобен за вас - до 18 часа в понеделник (26.10.20) може да върнете закупените билети.

Пазете се, за да се виждаме често!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 18 ч. на 26.10.2020