Новини

Приказки за възрастни в VOGUE CLUB VARNA

Нова дата

20 окт

Уважаеми клиенти,

На 19.10.2020 в 12:32 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Приказки за възрастни в VOGUE CLUB VARNA, ДИ ЕС ДЖИ ПРАДЪКШЪНС ООД:

"Здравейте,

Благодарим ви, че закупихте билет за събитието "Приказки за възрастни" на 24 септември.

За съжаление, събитието бе отложено, но новата дата е 29 октомври, четвъртък. Домакин на събитието отново ще е Vogue Club Варна.

С вашите билети, закупени за 24 септември, може да посетите предстоящите "Приказки за възрастни" на 29 октомври, само трябва да ги представите на входа на заведението.

Повече подробности може да намерите тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/prikazki-za-vzrastni-varna-vogue-club-varna-558030/event.html

Пожелаваме ви приятно изкарване с мръсните приказки на Playmate Of The Year "Приказки за възрастни"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.