Новини

Rakia and Spirits Fest Sofia 2020

отменено събитие

29 окт

Уважаеми клиенти,

На 29.10.2020 в 17:01 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Rakia and Spirits Fest Sofia 2020, Експо-Тйм ООД:

“За съжаление след издадена заповед на министъра на здравеопазването – X РД-01-626/27.10.2020 и на основание т. 5 Провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, изложения и други обществени мероприятия в присъствена форма се допуска при участие на не повече от 30 човека, при спазване на дистанция от 1,5 м. и задължително носене на защитни маски за лице. Така издадената заповед и конкретно т. 5 прави провеждането на мероприятията невъзможно, тъй като само изложителите са над 30 човека.

При създалите се обстоятелства и сложна и несигурна ситуация с разпространението на COVID-19, проучваме възможности за провеждане на събитията в друг период от време.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.