Новини

Sofia Live Club

Концертите с по-ранен начален час

27 окт

Уважаеми клиенти,

На 27.10.2020 в 08:39 ч. получихме следното съобщение от Авалон Мюзик ЕООД - Sofia Live Club:

“Приятели на хубавата музика, Sofia Live Club не попада в категорията на заведенията със забрана да работят, но за Ваше спокойствие ще изтеглим концертите с по-ранен час!

Началният час на следните концерти се променя:

A PHIL COLLINS TRIBUTE SHOW – 04.11.2020

BULGARA LIVE – 05.11.2020

FUNKY MIRACLE LIVE – 06.11.2020

И трите концерта ще започнат от 20.00, а вратите отварят в 19.00”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.