Новини

SOLAR 31.10: HALLOWEEN

отмяна

28 окт

Уважаеми клиенти,

На 28.10.2020 в 16:26 ч. получихме следното съобщение от организаторите на SOLAR 31.10: HALLOWEEN, СОЛАР САМЪР ФЕСТИВАЛ ООД:

"Уважаеми фенове на електронната музика, с голямо неудоволствие се налага да обявим, че SOLAR 2020 HALLOWEEN няма да се състои в събота 31.10.2020.

Причина за това са последните промени в регулаторния режим за провеждане на събития в условията на COVID19 и последвалият отказ за съгласуване.

Нашата персонална позиция е, че ситуацията с разпространение на вируса излезе извън контрол в последните дни. Не виждаме възможност при това положение да гарантираме на всички присъстващи здравето и безопасността.

Това винаги е на първо място в нашата ценностна система.

Партито ще се пренасрочи в същия формат, концепция и артисти веднага след овладяване на настоящата епидемична обстановка.

Сумите, събрани от продажба на билети, са налични в билетните компании и възстановяването им ще започне от утре – необходимо е време, в което търговците на билети да уведомят официално всичките си точки на продажба.

Ето и информация за начина на възстановяване на заплатените суми:

Билети закупени офлайн се възстановяват САМО на касата/мястото, където е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод. За билети, закупени онлайн от Eventim, пишете на info@eventim.bg. Прилагаме и писмото, с което преди броени минути бяхме уведомени за невъзможността за провеждане на партито."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.