Новини

СПЯЩАТА КРАСАВИЦА

Държавна опера - Бургас - нова дата

15 окт

Уважаеми клиенти,

На 15.10.2020 в 10:44 ч. получихме следното съобщение от организаторите на СПЯЩАТА КРАСАВИЦА, Държавна опера - Бургас:

„Уведомяваме Ви, че спектакълът на балета "Спящата красавица" на Държавна опера - Бургас предвиден по програма днес, 15-и октомври, четвъртък, се отменя. Новата дата за балетната постановка е 6-и ноември, т. год., в Зала Опера.

Всички закупени билети важат без презаверка за новата дата.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.