Новини

Заложи на сигурно

отмяна

06 окт

Уважаеми клиенти,

На 06.10.2020 в 12:37 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Заложи на сигурно на 07.10.2020, Страйп Медиа ЕООД:

“Уважаеми зрители,

За съжаление представлението "Заложи на сигурно", на 07.10, няма да се състои, поради недостатъчно публика. Актьорският състав има желание да играе, но няма разрешение от продуцентите на постановката, тъй като няма да могат да покрият разходите си.

Извиняваме се и ви молим за разбиране!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.