Новини

БОГ РОК - 22.11.2020

отмяна

19 ное

Уважаеми клиенти,

На 22.11.2020 в 15:42. получихме следното съобщение от организаторите на БОГ РОК, Фери Арт ЕООД:

„Уважаеми зрители, скъпи приятели!

Поради последните промени, наложени от Здравното министерство, представлението "Бог Рок от - 22.11. не може да се състои. Може да си получите парите обратно от мястото от което сте си закупили билетите.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.

Пазете се и бъдете здрави!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.