Новини

Добрата, Лошата и Красимира - Промяна на дата

Поради органиченията, свързани със ситуацията Ковид-19 събитието се мести na 23/12, където ще се състои при спазване на всички изисквания за дистанция и намален капацитет.

18 ное

3 Жени на Микрофона (Прайм Го ООД) обявяват следните промени в събитието Добрата, Лошата и Красимира на 19/11 в City Stage.

Поради органиченията, свързани със ситуацията Ковид-19 събитието се мести na 23/12, където ще се състои при спазване на всички изисквания за дистанция и намален капацитет.

Събитието ще е с начален час 20:00, клубът ще отвори врати в 19:00

Всички закупили билети за 01/04 и 19/11 в предварителната продажба имат възможност да посетят новата дата без предварителна презаветка на билети. Вашите места ще останат непроменени.

За въпроси- молим свържете се с нас във фейсбук страницата 3 жени на микрофона, на 3onthemicrophone@gmail.com или на телефона 08885888566. Ще получите пълно съдействие с вашата резервация, като преди събитието ще има уредник, който ще ви помогне с настаняването.

В случай, че желаете да върнете вашите билети- може да го направите до 23/11 на местата, от които са закупени. 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.