Новини

Държавна опера - Бургас

Отмяна на спектакли 28.11. до 21.12.2020 г.

27 ное

Уважаеми клиенти,

На 27.11.2020 в 13:06 ч. получихме следното съобщение от Държавна опера - Бургас:

“Oт името на ръководството на Държавна опера - Бургас, Ви уведомяваме, че Във връзка с т. 7 от Заповедта на Министерството на здравеопазването, влизаща в сила днес, 27-и ноември 2020 г., в 23.30 часа, от утре, 28-и ноември, се отменят всички събития от програмата на Държавна опера - Бургас, до 21-и декември, т. год. По този начин, временно преустановяваме нашето пряко взаимодействие с публиката, но ще продължим да се готвим за нашите бъдещи срещи с нашите почитатели, когато това ще бъде възможно и напълно безопасно, както за присъстващите на събитията на Бургаската опера, така и за нашите артисти!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.