Новини

Държавна опера - Пловдив

промяна в програмата, отмяна на представления

18 ное

Уважаеми клиенти,

На 17.11.2020 в 10:43ч. получихме следното съобщение от Държавна опера - Пловдив:

Спектакълът "Мечо Пух" на 22.11 се отменя.

Билетите могат да бъдат върнати до края на месец ноември- 30.11.2020г.

Спектакълът "Баядерка" на 28.11 се пренасрочва за 5.12. Билетите важат за новата дата без презаверка или могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени. Комплимент - всички закупени билети за "Баядерка" ще важат допълнително и за "Зад кулисите: Баядерка" .

Билетите могат да бъдат върнати до 4.12.2020г.Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.