Новини

ЕуфУрия в Sofia Live Club

отмяна

11 ное

Уважаеми клиенти,

На 11.11.2020 в 17:53 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ЕуфУрия в Sofia Live Club - МИЛИЦА ГЛАДНИШКА&МИХАИЛ ЙОСИФОВ СЕКСТЕТ, Авалон Мюзик ЕООД:

"Скъпи приятели,

ЕуфУрия в Sofia Live Club няма да се състои.

Запазваме си правото да ви поканим на следващата еуфУрична дата през 2021 година!

* Билетите може да върнете на касите, от които са закупени!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.