Новини

Горката Франция

нова дата

02 ное

Уважаеми клиенти,

На 02.11.2020 в 08:05 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Горката Франция, Фери Арт ЕООД:

“Уважаеми зрители, скъпи приятели!

Поради последните промени, наложени от Здравното министерство, представлението от - 02.11. не може да се състои. Местим го за 09.12. от 19.00 ч. Може да гледате с вече закупените билети, без презаверка. Тези от вас, които нямат възможност да посетят постановката на 09.12. могат да си получат парите обратно от касата или онлайн , в зависимост как са закупили билетите. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.

Пазете се и бъдете здрави!

И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!

Или както казва великият Чаплин: ден без смях е пропилян ден!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 09.11.2020