Новини

Горката Франция - Пловдив

нова дата

24 ное

Уважаеми клиенти,

На 24.11.2020 в 15:03 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Горката Франция, Фери Арт ЕООД:

“Уважаеми зрители, скъпи приятели!

Поради последните промени, наложени от Здравното министерство, представлението "Горката Франция" от - 25.11. не може да се състои.

Местим го за 07.01.2021. Може да присъствате със същите билети без презаверка. Ако нямате възможност на новата дата, може да си получите парите обратно от мястото, от което сте си закупили билетите до 04.12.2020.

Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за разбирането.

Пазете се и бъдете здрави!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 04.12.2020