Новини

Hell of a Night - Премиера на страха

се отлага

24 ное

Уважаеми клиенти,

На 24.11.2020 в 14:08 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Hell of a Night - Премиера на страха, Европа-ВН ЕООД:


"Hell of a Night се отлага за пролетта на 2021

Скъпи приятели и гости на Joy Station, удължаването на извънредната ситуация налага поредните промени в събитийния ни календар.

На 27 ноември имахме огромното желание да се съберем и да използваме смеха като терапия в стендъп комедито Hell of a Night на „Три жени на микрофона“.

Това обаче се оказва датата, на която държавата планира повторното си затваряне с цел ограничаване на пандемията.

Всички по един или друг начин преживяхме Hell of a Year, в която срещите между творци и публика бяха изтласкани на ръба на невъзможното.

Да опазим здравето си и да сме отговорни един към друг в този момент е наш основен приоритет. Ето защо дългоочакваната премиера на Hell of a Night ще стане още по-дългоочаквана, като я отложим за пролетта на 2021 г.

Съвсем скоро ще обявим нова дата, а всички закупени до момента билети ще важат без презаверка.

Желаещите да върнат билетите си могат да получат парите си от местата, от които са били закупени.

Бъдете здрави и се пазете!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.