Новини

КАМЕН ДОНЕВ представя: ЗА СВАТБИТЕ! - гр. Русе

Нова дата

09 ное

Уважаеми клиенти,

На 09.11.2020 в 16:45 ч. получихме следното съобщение от организаторите на КАМЕН ДОНЕВ представя: ЗА СВАТБИТЕ! - гр. Русе, Камен Донев ЕООД:

"Поради настоящата сложна епидемична обстановка в страната, спектакълът на Камен Донев “ЗА СВАТБИТЕ!”, който беше програмиран за 16 май тази година в ОЗК АРЕНА РУСЕ и пренасочен за 14 ноември, СЕ ОТЛАГА за 15 май 2021 г.

Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

Желаещите да върнат билети за отмененото представление могат да го направят в срок до 23 декември 2020 г. по следните начини:

1. Сумите за билети, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

2. !Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

3. За билети, закупени от сайта на Ивентим БГ: - с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по банковата карта, с която са закупени. - с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg - с наложен платеж или по банков път – билетите се връщат по пощата на адрес: София, ул. "6-ти септември" 58 заедно с банкова информация - IBAN, по който да бъде възстановена сумата, заедно с имената на титуляра на сметката и телефон за връзка."


Краен срок за връщане на билети: 23.12.2020