Новини

Мариус 50 – сборен моноспектакъл в НДК

Нова дата

02 ное

Уважаеми клиенти,

На 02.11.2020 в 12:10 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Мариус 50 – сборен моноспектакъл в НДК, Ажур–Пико ЕООД:

“Скъпа публика,

Поради създалата се ситуация и напрежение в обществото, ние, с моя екип решихме да отменим всички мои моноспектакли до края на 2020 година.

Представлението “Мариус 50”-сборен моноспектакъл, обявено за 9 ноември в зала 1 на НДК, се премества за 13 май 2021 година.

Билетите важат без презаверка!

Който желае, може да върне билетите в срок до 1 декември.

Извинете ни за създалото се неудобство.

Ще ми липсвате много!

Пазете се и бъдете здрави!

С обич,

Мариус Куркински!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.12.2020