Новини

НИНА НИКОЛИНА LIVE

Нова дата и начален час

09 ное

Уважаеми клиенти,

На 09.11.2020 в 14:51 ч. получихме следното съобщение от организаторите на НИНА НИКОЛИНА LIVE, Авалон Мюзик ЕООД:

„СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ВАШЕТО ЗДРАВЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

Концерът за 12 ноември се отлага за 16 април 2021 година. Началният час се променя на 22:00. Билетите важат без презаверка за новата дата или може да бъдат върнати на касите, от които са закупени!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.