Новини

„Опасен чар“ в Joy Station

Нова дата

23 ное

Уважаеми клиенти,

На 23.11.2020 в 11:18ч. получихме следното съобщение от организаторите на Опасен чар - Трибют на Тодор Колев, Европа-ВН ЕООД:

„Нова дата за „Опасен чар“ в Joy Station

Филип Аврамов, „Акага“ и Нелко Коларов ще направят реверанс към култовия актьор на 5 март

Нова дата за трибютът „Опасен чар“ в Joy Station – Филип Аврамов, група „Акага“ и Нелко Коларов ще направят своя сърцат реверанс към Тодор Колев на 5 март 2021 г. Шоуто, включващо любими на няколко поколения класики като „Черно море“, „Как ще ги стигнем“ и „Фалшив герой“, ще получи своята премиера пред столична публика на прага на пролетта.

Всички закупени билети за 4 декември ще важат без презаверка и за новата дата.

Желаещите да върнат билетите си могат да го направят на местата, от които са закупени.

Клуб Joy Station пожелава на своите приятели и гости здраве и споделени мигове с любимата им музика на живо!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.