Новини

ОПЕРА БУТИК: ДУХЪТ НА ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА

отмяна

26 ное

Уважаеми клиенти,

На 26.11.2020 в 16:39 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ОПЕРА БУТИК: ДУХЪТ НА ПРЕДКОЛЕДНА ВИЕНА, Държавна опера - Пловдив:

„Уважаеми зрители, с голяма тъга Ви съобщаваме, че Концертът "Духът на предколедна Виена" се отменя!

Преди часове угасна един от най-големите български гласове - Камен Чанев. Нека тази вечер залата ни да остане тиха и празна в негова памет!

Поклон!

Закупените билети за концерта могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени или да бъдат презаверени за друго заглавие от програмата ни след 17 декември.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.