Новини

Original Enigma Voices

Нова дата

24 ное

Уважаеми клиенти,

На 23.11.2020 в 21:02ч. получихме следното съобщение от организаторите на Original Enigma Voices, Рок енд ивентс ООД:

"Скъпи фенове,

Поради създалата се пандемична обстановка, свързана с COVID-19 и в интерес на здравето и безопасността на публиката и артистите, турнето на Original Enigma Voices се отлага за 2021-ва година.

Новата дата на концертът е 10.12.2021, мястото остава непроменено – зала 1, НДК.

Закупените билети ще важат без презаверка за новaтa датa.

Феновете, които няма да имат възможност да се присъединят към това магично изживяване ще могат да върнат закупените билети в периода 01.12.2020 до 15.12.2020 от мястото на закупуване.

За догодина изпълнителите обещават дори по-вълнуващо и по-впечатляващо шоу!

Бъдете здрави, пазете себе си и околните!

https://www.originalenigmavoices.com/tour-postponement"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 15.12.2020