Новини

Sofia Live Club

отлагане на всички събития след 16 ноември

16 ное

Уважаеми клиенти,

На 13.11.2020 в 19:06 ч. получихме следното съобщение от Sofia Live Club, Авалон Мюзик ЕООД:


"Приятели,

С голямо съжаление, но с още по-голяма надежда за по-добри времена, отлагаме всички събития след 16 ноември ( понеделник ) за 2021 година.

Клубът ще преустанови работа за неопределен период от време. Очаквайте повече информация след НГ!

Пазете се, пазете близките си и околните. Вярваме, че предстоят по-добри времена, през които ще можем отново да бъдем заедно, в компанията на любимата ни музика.

* Билетите за събитията през ноември могат да бъдат върнати на касите, от които са закупени!

Бъдете здрави,

SLC"

Отменени събития :

Outhentic at Sofia Live Club – 18.11.2020

CINGA MANGA FUNK LIVE – 20.11.2020

Heptagram LIVE - New Album Promo – 26.11.2020

DESTINY’S CHILD TRIBUTE – 28.11.2020

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.