Новини

Софийска филхармония

промяна в програмата, отмяна на представления

18 ное

Уважаеми клиенти,

На 17.11.2020 в 16:37ч. получихме следното съобщение от Софийска филхармония:

„Уважаема публика,

заради затруднения, свързани с пътувания между България и Германия, се налагат следните промени за концертите на Софийската филхармония:

Концертът на 3 декември е с нов солист и променена програма– пианистът Людмил Ангелов ще представи Първия концерт за пиано от Ференц Лист. Останалите произведения са: Прелюдии от Ференц Лист и Симфония №8 в си минор "Недовършена" от Франц Шуберт.

Концертът на 14 декември Рамо до рамо няма да се състои.

Концертът на 29 декември с диригент Мартин Пантелеев няма да се състои.

Можете да презаверите билетите си за други концерти на Софийската филхармония от същата ценова категория или да върнете билетите до 31 декември.


Благодарим за разбирането!

Оставаме заедно!

Екип на Софийската филхармония“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31.12.2020