Новини

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ - КНИГА ЗА ПЕСНИТЕ

отмяна

26 ное

Уважаеми клиенти,

На 26.11.2020 в 14:48 ч. получихме следното съобщение от организаторите на СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ - КНИГА ЗА ПЕСНИТЕ в НДК, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

“Уважаеми гости, от 26.11.20. стартира връщане на сумите за закупените билети за концерта на Стефан Вълдобрев на 19.05.20. в НДК, който няма да се състои, заради създалата се пандемична обстановка. Срокът за връщане на билетите е до 31.01.21.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31.01.2021