Новини

СВЕТЛИН РУСЕВ SOLO

отложен концерт

27 ное

Уважаеми клиенти,

На 27.11.2020 в 12:29 ч. получихме следното съобщение от организаторите на СВЕТЛИН РУСЕВ SOLO, Фондация Музикартисимо:

“Поради Заповед РД-01-677/25.11.2020 г. на здравния министър, с която се преустановява провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия до 21.12.2020 г. вкл., Ви уведомяваме, че концертът СОЛО на Светлин Русев (цигулка) на 5.12.2020 г. в СГХГ в “МузикАртисимо Фест” се отлага.

Закупените билети за концерта ще важат без презаверка за новата дата, която ще Ви бъде съобщена своевременно. Моля следете уебсайта www.musicartissimo.com и фейсбук страницата MusicArtissimo Fest.

Всички закупени билети за концерта СОЛО на Светлин Русев на 5.12.2020 могат да бъдат върнати, на мястото от което са закупени до 21.12.2020.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 21.12.2020