Новини

Влюбеният Шекспир

отмяна

11 ное

Уважаеми клиенти,

На 11.11.2020 в 17:03 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Влюбеният Шекспир, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Уважаеми зрители,

Спектакълът "Влюбеният Шекспир", обявен за 28.11.20 от 19:00 на Основна сцена, се отменя.

Закупените билети могат да бъдат върнати или презаверени за друг спектакъл от афиша на ДТ"Стоян Бъчваров".

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.