Новини

ЗЕМЯ ЗАВИНАГИ. ХОРОВЕ НА АНГЕЛИ

Нова дата

04 ное

Уважаеми клиенти,

На 04.11.2020 в 13:41 ч. получихме следното съобщение от организаторите на ЗЕМЯ ЗАВИНАГИ. ХОРОВЕ НА АНГЕЛИ, Класикъл Тийм София ЕООД:

„СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ВАШЕТО ЗДРАВЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

КОНЦЕРТЪТ "ЗЕМЯ ЗАВИНАГИ. ХОРОВЕ НА АНГЕЛИ" СЕ ОТЛАГА за 8. Май 2021г!

Скъпи приятели, уважаема Публика,

С голяма болка Ви съобщаваме, че взехме трудното решение да отложим още веднъж концерта, който подготвихме за Вас с много труд, усилия, любов и вяра...

Загрижени сме от влошаващата се епидемиологична обстановка в страната и вярваме, че ако всички се обединим в спазване на мерките, скоро ще видим светлина в тунела...

Да опазим големия концертен състав на Българската хорова капела "Георги Робев", нейните солисти Гиргина Гиргинова, Пламен Бейков, Деница Серафим, да предпазим Вас - нашата уважавана Публика, за нас е по-важно от това да запишем в биографията си още едно събитие.

Най- важното е сега да сме здрави.

Закупените от Вас билети важат за новата дата през 2021г. , а именно 8.Май, 2021.

ВСИЧКИ ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ ВАЖАТ без презаверка.

Билети могат да се връщат в срок до 1.Май 2021г.

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

С уважение, Нели Трошева

Диригент“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Стефани Реклама Русе и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.05.2021