Новини

БИЧЕТО - Клуб Маймунарника

процедура за връщане на билети

30 дек

Уважаеми клиенти,

На 30.12.2020 в 15:12 ч. получихме следното съобщение от организаторите на БИЧЕТО - 27.08.2020, МЮЗИК ВАЙБС 18 ООД:

“Поради невъзможност към момента да бъде обявена нова дата за концерта, преминаваме към стартираме на възможността за връщане на сумите за вече закупените билети. Такъв концерт ще се случи, затова следете информацията около бъдещите изяви на Бичето. Чакаме обявявамето на новата дата. Ако желаете, можете да запазите билетите си, като те ще важат и за новата дата, а и ще бъдат свидетелство за подкрепа от ваша страна. Поздрави!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.