Новини

Лебедово езеро, Софийска опера и Балет

отмяна

04 дек

Уважаеми клиенти,

На 04.12.2020 в 09:34 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Лебедово езеро, Софийска опера и Балет:

"Поради усложнената епидемиологична обстановка и невъзможността за неговото провеждане спектакълът "Лебедово езеро" на 04.12.2020 г. от 19:00 ч. се отменя.

Съгласно Общите условия на Софийска опера и балет Ви предоставяме една от следните възможности:

- издаване на ваучер на стойността на закупените билети, който може да бъде използван единствено срещу билет за спектакъл по избор от програмата на Операта. Валидността на ваучера е за срок от 6 (шест) месеца от датата на издаването му. Необходимо е да представите разпечатаните електронни билети или билети с касов бон на Билетна каса (ул. „Врабча“ 1) в срок до 14.12.2020 г. вкл.

- презаверка на закупените билети за друг предстоящ спектакъл от програмата на Операта по Ваш избор. Необходимо е да представите разпечатаните електронни билети или билети с касов бон на Билетна каса (ул. „Врабча“ 1) в срок до 14.12.2020 г. вкл.

- възстановяване на заплатената сума в срок до 14.12.2020 г. вкл. на билетна каса само срещу билет с прикачен касов бон или електронен билет разпечатан на хартиен носител. Ако желаете сумата да се възстанови по банков път, моля изпратете своята заявка до sales@operasofia.bg

- при желание от Ваша страна ще сме Ви благодарни, ако оставите сумата от закупените билети като дарение за Софийската опера и балет."