Новини

Любовникът от ZanziБар

нова дата

04 дек

Уважаеми клиенти,

На 04.12.2020 в 14:08 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Любовникът от ZanziБар, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Уважаеми зрители, Поради независещи от ДТ"Стоян Бъчваров" обстоятелства, се налага промяна на датите и заглавията за месец декември 2020.

Представлението "Любовникът от ZanziБар" ще се играе вместо на 11.12.20, петък 19:00, Основна сцена на 20.12.20, неделя, 19:00, Основна сцена. Закупените онлайн билети важат без презаверка. Молим Ви да проверявате дали спектакълът ще се състои на съответната дата на телефон: 052 66 50 22.

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 15.12.2020