Новини

Metallica Karaoke Tribute в Joy Station

се мести на 12 март

21 дек

Уважаеми клиенти,

На 21.12.2020 в 09:29 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Metallica Karaoke Tribute, Европа-ВН ЕООД:

"Metallica Karaoke Tribute в Joy Station се мести на 12 март

В условия на извънредна епидемична обстановка събитийния календар на Joy Station се променя, пренасочвайки старта на концертния си сезон за 2021 г за месец март. При забрана за работа на нощни заведения и развлекателни центрове до 31 януари, клубът измества първия планиран лайв за новата година – Metallica Karaoke Tribute от Hammerheads, от 8 януари за 12 март. Закупените билети за старата дата ще важат без презаверка за новата."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.