Новини

OPETH

Нова дата

15 дек

Уважаеми клиенти,

На 14.12.2020 в 16:41 ч. получихме следното съобщение от организаторите на OPETH, БЛУ ХИЛС ЕООД:

"Здравейте, скъпи колеги и приятели,

25 септември 2021 г. е новата дата на концерта на Opeth в София.

Всички останали детайли за шоуто остават без промяна – зала „Универсиада“, начало 20:00 часа, концерта ще открият специалните гости от The Vintage Caravan (Исландия).

Вече закупените билети важат без презаверяване!

Подробности за всички нови дати от европейското турне на Opeth, можете да видите във facebook профила на групата https://www.facebook.com/Opeth и в официалната им страница - http://www.opeth.com/."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 01.03.2021