Новини

"Поразените" и "Двубой" - Варна

Нови дати

11 дек

Уважаеми клиенти,

На 10.12.2020 в 18:03 ч. получихме следното съобщение от Театрално-музикален продуцентски център Варна:

"Поради независещи от ДТ"Стоян Бъчваров" обстоятелства, се налага промяна на датата на два от спектаклите за месец декември.

"Поразените" вместо на 15.12.20 ще се състои на 17.12.20 на Основна сцена.

"Двубой" вместо на 16.12.20 ще се състои на 18.12.20 на основна сцена.

Закупените билети важат без презаверка. Телефон на касата на Тмпц - Варна: 052 66 50 22 .

Поднасяме своите извинения за причиненото неудобство."

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.