Новини

Празничният новогодишен концерт „Севера и Юга“ се отменя

24 дек

Уважаема публика,

Празничният новогодишен концерт „Севера и Юга“, който беше планиран да се проведе на 1 януари 2021 г. в зала 1 на НДК, се пренасочва по желание на организаторите от НДК. Търси се вариант за нова дата. Билетите ще важат без презаверка. Можете да замените своите билети за други концерти на Софийската филхармония или да ги върнете на касата на зала „България“ или в мрежата на Ивентим.

Извинете ни за причиненото неудобство!

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.