Новини

Веско Ешкенази на 50 – Велико Търново, Шумен и Ямбол

отмяна

08 дек

Уважаеми клиенти,

На 08.12.2020 в 14:33 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Веско Ешкенази на 50 – Велико Търново, Шумен и Ямбол, Плевенска филхармония:

"Скъпа публика,

поради изключително трудните и непридвидими времена , предстоящите декемврийски концерти на Веско Ешкенази се отменят.

За концертите има нови дати, но предвид несигурността за реализация ще помолим всички да върнат закупените до този момент билети!

Ще се радваме да ви приветстваме в едни по-спокойни и красиви дни, когато музиката и концертите отново ще бъдат част от нашето ежедневие!

Пазете се и бъдете здрави!"

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.