Новини

Златните хитове - Концерт на Васил Найденов

Нова дата

01 дек

Уважаеми клиенти,

На 30.11.2020 в 11:30 ч. получихме следното съобщение от организаторите на Златните хитове - Концерт на Васил Найденов, Европа-ВН ЕООД:

„Концертът на Васил Найденов в Joy Station се мести за Свети Валентин

Скъпи приятели и гости на Joy Station, усложнената епидемична ситуация и затварянето на клубовете като част от мерките налагат нова промяна в датата за концерт на Васил Найденов.

Легендата на родната поп музика трябваше да сподели своята енергия и вокално майсторство с нас на 18 декември, но срещата с него се мести за 13 февруари 2021.

Бъдете здрави и се пазете, за да имаме шанса да се съберем в навечерието на Свети Валентин и да си докажем, че най-висшата форма на любов е преди всичко тази към себе си.

Билетите за 18 декември ще важат без презаверка и за концерта на 13 февруари.

Желаещите да получат парите си обратно могат да върнат билетите си на местата, от които са закупени.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.