Новини

Българско национално радио

отменени концерти

28 яну

Уважаеми клиенти,

На 28.01.2021 в 12:41 ч. получихме следното съобщение от организатора на Христос на Маслиновата планина и Мария Илиева пее с Биг бенда на БНР, Българско национално радио:

„Уважаема публика,

Поради удължаване на Заповедта РД-01-52/26.01.2021 г. на здравния министър, с която се преустановява провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия до 30.04.2021 г. вкл., Ви уведомяваме за следните промени в програмата:

- Концертът на 12 март от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър и Смесения хор на Българското национално радио – Христос на Маслиновата планина, се отлага за следващия концертен сезон.

- Концертът на 18 март от 20:00 ч. в Sofia Live Club на Биг бенда на Българското национално радио – Мария Илиева пее с Биг бенда на БНР, се отлага за следващия концертен сезон.

Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4 след 01 февруари 2021 г.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.