Новини

Joy Station

промяна в програмата

18 яну

Уважаеми клиенти,

На 18.01.2021 в 13:33 ч. получихме следното съобщение от организатора на Златните хитове - Концерт на Васил Найденов и Стенли Live Band в Joy Station, Европа-ВН ЕООД:

„Концертът на Васил Найденов в Joy Station се мести за 6 март

Нова дата и за Стенли Live Band – 19 март

Дългоочакваният концерт на Васил Найденов в клуб Joy Station ще се състои на 6 март, вместо на 13 февруари. Това е четвъртото пренасрочване на събитието заради усложнената пандемична ситуация и локдаунът, продължаващ вече два месеца. Закупените билети за всяка от трите анонсирани дати ще важат и за новата без пренасрочване.

Рокада в програмата на един от най-големите клубове в София има и за концерта на Стенли и неговата група, който от 5 февруари се отлага за 19 март. Рок аристократът трябваше да направи първата си поява пред столична публика за 2020 именно през ноември в Joy Station, но коронавирусът за пореден път саботира опцията за тази изключителна музикална среща.

Закупените билети за Стенли Live Band също важат без презаверка за март – месецът, в който се очаква с разхлабването на мерките да се върнем постепенно към бизнеса, социалния си живот и забавление при всички взети мерки за безопасност. Желаещите да върнат своите пропуски могат да го направят на местата, от които са закупени.

носи пролетта в Joy Station

Васил Найденов – 6 март

Стенли 19 март“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.