Новини

Ник Вуйчич във Варна се отменя

22 яну

Уважаеми клиенти,На 22.01.2021 в 15:08 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЛЮБОВ, ВЯРА, НАДЕЖДА, АЙ ДЖИ БИ РЕКРУИТМЪНТ ЕООД:Поради световната пандемия, идването на Ник Вуйчич във Варна се отменя и няма да се състои. Моля, всички които сте закупили билети за това събитие да се обърнете към касите, от които сте ги взели, за да ви се възстановят парите. Съжаляваме за причиненото неудобство.Бъдете здрави!

Процедура за връщане на билети :ВАЖНО: Билети, закупени от касата на ДКС Варна, могат да бъдат върнати на мястото, откъдето са закупени, след като касата на ДКС Варна отново възобнови дейност. Другата възможност за връщане на билетите е да се изпратят по пощата или с лицензиран куриер на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58, получател: „Ивентим БГ“ ООД, телефон: 02/9615370/ с посочена банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с три имена на титуляра на сметката и телефон за връзка. Куриерските услуги са за сметка на клиента.Билети, закупени от Офис 1 Суперстор и Книжарници Ориндж трябва да бъдат върнати по пощата или с лицензиран куриер на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 /получател: „Ивентим БГ“ ООД, телефон: 02/9615370/ с посочена банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с три имена на титуляра на сметката и телефон за връзка.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

- В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, начините за възстановяване на сумите са:1) При закупен билет с банкова карта (кредитна или дебитна) – билетите трябва да се изпратят с придружаваща информация за контакт на техния притежател (три имена, телефон за връзка и имейл адрес по желание) на следния адрес: гр. София, ул. "6-ти септември" 58, получател: „Ивентим БГ“ ООД (тел. 02/9615370);До 7 работни дни, след получаване на билетите по куриер, ще бъде възстановена сумата по банковата сметка към картата, с която са закупени.2) Билети, закупени с опция „print@home“ и „eticket“ могат да бъдат върнати по имейл до info@eventim.bg, като прикачен файл, с придружаваща информация за контакт на техния притежател (три имена и телефон за връзка);До 7 работни дни, след получаване на билетите по имейла, ще бъде възстановена сумата по банковата сметка към картата, с която са закупени.3) При закупени билети с наложен платеж или превод по банков път – билетите трябва да бъдат върнати по пощата или с лицензиран куриер, до адрес: гр. София, ул. "6-ти септември" 58, получател: „Ивентим БГ“ ООД (тел. 02/9615370) с придружаваща информация за контакт на техния притежател (три имена, телефон за връзка и имейл адрес по желание), както и посочване на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, име на титуляр на сметката и телефон за връзка;