Новини

ТВОРЦИ - съвременен танцов спектакъл

нова дата

28 яну

Уважаеми клиенти,

На 28.01.2021 в 16:11 ч. получихме следното съобщение от организатора на ТВОРЦИ - съвременен танцов спектакъл, ЕН.ДИ.БАЛЕТ ЕООД:

„Уважаеми Дами и Господа,

Във връзка с въведените противоепидемични мерки и забраната за всякакви видове танцувални репетиции с деца до 31ви Януари , трябва да Ви съобщя, че спектакъл "Творци", който планирахме за 31-ти Януари с финансовата подкрепа на НФК по програма "Творчески Инициативи", се отлага за 21ви Март 2021 година.“


Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.