Новини

ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN, FROM HELL

концертът се отлага

22 фев

Уважаеми клиенти,

На 22.02.2021 в 10:34 ч. получихме следното съобщение от организатора на ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN, FROM HELL, Би Джи Ти Ес Си ЕООД:

 

“COVID-19: ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN И FROM HELL!

 

BGTSC съобщава: Поради непреодолимата ситуация с COVID-19 и съществуващите рискове, турнето на ATHEIST, CADAVER, SVART CROWN И FROM HELL се отлага за 2022 година!

 

Скоро ще обявим и новата дата за София, която ще е през февруари 2022 година, отново в клуб Mixtape 5!

 

Билети се продават онлайн и в мрежата на Ивентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, магазини На Тъмно, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

 

В момента билетите са на цени от 35 лева. В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 40 лева.

 

Всички закупени билети ще важат без презаверка!

Ако новата дата не Ви е удобна от сряда, 24 февруари, до края на месец август 2021 година започва да тече следната процедура за връщане на билети:

 

Процедура за връщане на билети :

 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

 

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

 

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

 

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

 

Краен срок за връщане на билети: 31 Август 2021 година

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

Бъдете здрави!”