Новини

Българско национално радио

отмяна на всички концерти до 30.04.2021

01 фев

Уважаеми клиенти,

На 01.02.2021 в 16:14 ч. получихме следното съобщение от Българско национално радио:

„Уважаема публика,

Поради удължаване на Заповедта РД-01-677/25.11.2020 г. на здравния министър, с която се преустановява провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия до 30.04.2021 г. вкл., Ви уведомяваме за следните промени в програмата:

  • Концертът на 5 февруари 2021 г. от 19:00 ч. в зала „България“ ще може да чуете концерта „Рапсодии“ със солист Кристиян Калоянов се отлага и ще се състои при първа възможност.
  • Концертът "Музика в портрети" на 11 февруари от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Оркестъра за народна музика на Българското национално радио, се отлага и ще се състои при първа възможност.
  • Концертът на 26 февруари от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио със солист Александър Сомов се отлага и ще се състои при първа възможност.
  • Концертът на 19 март от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър със солист Виолета Радомирска и гост - диригент Здравко Лазаров на Българското национално радио се отлага и ще се състои при първа възможност.
  • Концертът на 9 април от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио със солисти Мила Георгиева и Христо Танев се отлага за следващия концертен сезон.
  • Концертът "Джаз в класиката" на 15 април от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Биг бенда на Българското национално радио се отлага за следващия концертен сезон.
  • Концертът "Ритъмът на Балканите" на 22 април от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Оркестъра за народна музика на Българското национално радио се отлага за следващия концертен сезон.
  • Концертът на 23 април от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио със солист Лия Петрова и гост-диригент Деян Чобанов се отлага и ще се състои при първа възможност.

Закупените билети за отменените концерти ще важат без презаверка за новите дати!

Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.