Новини

Българско национално радио

нови дати на концерти

05 фев

Уважаеми клиенти,

На 05.02.2021 в 14:13 ч. получихме следното съобщение от организатора на Рапсодии и Александър Сомов и Марк Кадин, Българско национално радио:

„Уважаема публика,

Поради удължаване на Заповедта РД-01-677/25.11.2020 г. на здравния министър, с която се преустановява провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия до 30.04.2021 г. вкл., Ви уведомяваме за следните промени в програмата:

• Концертът „Рапсодии“ на 5 февруари 2021 от 19:00 ч. в зала „България“ със солист Кристиян Калоянов и диригент Марк Кадин се отлага и ще се състои на 18 юни 2021.

• Концертът на 26 февруари 2021 от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио със солист Александър Сомов и диригент Марк Кадин се отлага и ще се състои на 2 юли 2021.

Закупените билети за отменените концерти ще важат без презаверка за новите дати!

Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.