Новини

Българско национално радио

промени в програмата

23 фев

Уважаеми клиенти,

На 23.02.2021 в 12:37 ч. получихме следното съобщение от организатора на Авторски концерт на Живко Петров и Музика в портрети, Българско национално радио:

„Уважаема публика,

Поради нестабилната епидемична обстановка в страната, Ви уведомяваме за следните промени в програмата:

*Авторският концерт на Живко Петров и Биг бенда на Българското национално радио на 17 юни 2021 г. се отлага.

* На 24 юни 2021 г. от 19:00 часа в Първо студио на БНР ще можете да чуете музика на Йосиф Цанков в концерта "Среща с Деди Йожи" на Биг бенда на БНР и солисти Велислав Стоянов - тромбон и Михаил Йосифов - тромпет.

* На 17 юни от 19:00 часа в Първо студио на БНР ще можете да чуете концерта "Музика в портрети" на Оркестъра за народна музика на БНР със солисти Петър Миланов (китара, тамбура) и Нели Андреева (вокал).

Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата!

Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.