Новини

БНР - Закриване на сезонa

Нова програма

08 фев

Уважаеми клиенти,

На 08.02.2021 в 15:06 ч. получихме следното съобщение от организатора на Закриване на сезон, Българско национално радио:

„Уважаема публика, Поради нестабилната епидемична обстановка в страната, Ви уведомяваме за следните промени в програмата на концерта на Симфоничния оркестър на БНР на 4 юни 2021 г. - "Закриване на сезон" :

  • На 4 юни 2021 г. от 19 часа в зала "България" ще може да чуете концерта "Италия"

Програма:

Николо Паганини - Концерт №1 за цигулка и оркестър - оригинална версия

/българска премиера/

Феликс Менделсон-Бартолди - Симфония №4 "Италианска"

Солист Марио Хосен

Диригент Найден Тодоров

Закупените билети ще важат без презаверка!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.