Новини

РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ - Фолклорен концерт-спектакъл

нова дата

19 фев

Уважаеми клиенти,

На 19.02.2021 в 10:22 ч. получихме следното съобщение от организатора на РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ, Старата България ЕООД:

„УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, СКЪПИ ЗРИТЕЛИ,

ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ РЕПЕТИЦИИ И ПОДГОТОВКА НА КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА “РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ”, В КОЙТО УЧАСТВАТ НАД 500 ИЗПЪЛНИТЕЛИ, И ВЪВ ВРЪЗКА С ЕПИДЕМИОЛОГИЧНАТА СИТУАЦИЯ, НАЛОЖЕНИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ, КАКТО И НАСРОЧЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ВИ ИНФОРМИРАМЕ ЧЕ:

КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА “РАЗЛОЖКИ КОРЕНИ” ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 19 ДЕКЕМВРИ 2021 ОТ 18.00 Ч.!

БИЛЕТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ВРЪЩАНИ ДО 31 МАРТ 2021 ОТ МЕСТАТА НА ЗАКУПУВАНЕ! ВСИЧКИ ЗАКУПЕНИ ДО МОМЕНТА БИЛЕТИ ЩЕ ВАЖАТ БЕЗ НУЖДА ОТ ПРЕЗАВЕРКА ЗА НОВАТА ДАТА НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО!

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БИЛЕТИ СЛЕДЕТЕ НА РЕКЛАМНИТЕ КАНАЛИ, КАСИТЕ В МРЕЖАТА НА ИВЕНТИМ И НДК, КАКТО И НА СТРАНИЦИТЕ :

https://www.facebook.com/pg/THE.OLD.BULGARIA/offers/?ref=page_internal

https://razlog.bg/news/item/7441-otmenyat-se-vazhni-sabitiya-na-teritoriyata-na-obshtina-razlog

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО !

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ !

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 31.03.2021