Новини

„Б.Т.Р.“ промяна на дата

19 март

Уважаеми клиенти,

На 19.03.2021 в 10:57 ч. получихме следното съобщение от организатора на Б.Т.Р, Б.Т.Р. Саунд ЕООД:

„Здравейте,

Поради промяна на противоепидемичните мерки и неясната дата на отваряне на нощните заведения, сме принудени да променим датата за провеждане на концерта на група „Б.Т.Р.“ предвиден за 02.04.2021 г. - петък в София Лайв Клуб, на 15.05.2021 г. - събота с начален час 21 ч. Уведомяваме всички вече закупили билети , че при желание могат да върнат закупените билети в мрежата на Eventim, или да ги запазят, като билетите ще важат без презаверка за 15.05.2021 г.

В качеството си на организатори на концерта, се извиняваме на всички заинтересовани, но поради независещи от нас обстоятелства сме принудени да реагираме спрямо налаганите ограничения.

С уважение :

Група „Б.Т.Р.“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за възстановяване на суми: 2.4.2021г.