Новини

Балетна приказка Банско 2021

Отменя се гастрола на Държавна опера Варна в гр. Банско

11 март

Уважаеми клиенти,

На 11.03.2021 в 11:44 ч. получихме следното съобщение от организатора на Балетна приказка Банско 2021, Театрално-музикален продуцентски център Варна:

„Отменя се гастрола на Държавна опера Варна в гр. Банско – “Балетна приказка Банско 2021“

Уведомяваме Ви, че поради издаване на заповед на директора на РЗИ - Благоевград - РД/01-396 от 10. 03.2021г. се отлага провеждането на балетните спектакли на Държавна опера Варна в гр. Банско, за дните – 12, 13 и 14 Март.

Благодарим за разбирането!“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.